Web Analytics Made Easy - Statcounter

اروگوئه و سنگال دو تیم قدرتمند آمریکای جنوبی و آفریقا گزینه‌های نهایی فدراسیون فوتبال برای برگزاری دو دیدار دوستانه هستند.

به گزارش ایسنا، تیم ملی فوتبال ایران آماده برگزاری دو دیدار دوستانه در پنجره بازی‌های ملی (فیفادی - FIFA DAYS) می‌شود. فدراسیون فوتبال از مدت‌ها قبل رایزنی خود را با تیم‌هایی از آمریکای جنوبی ‌و آفریقا انجام داده است اما با توجه به اتفاقات گذشته مانند لغو بازی با کانادا، این مذاکرات در سکوت پیش می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازی اول با اروگوئه

پیش از این رسانه‌های اروگوئه‌ای و مسئولان فوتبال این کشور از برگزاری بازی دوستانه با ایران در اتریش خبر داده بودند. طی روزهای گذشته دبیرکل و سخنگوی فدراسیون فوتبال اعلام کردند که قرارداد برگزاری این دیدار توسط ایران امضاء شده و برای طرف اروگوئه‌ای ارسال شده است.

طبق اطلاع‌رسانی رسانه‌های اروگوئه‌ای این دیدار یکم مهر در یک کشور اروپایی (احتمالا اتریش) برگزار خواهد شد.

بازی دوم با سنگال یا ...

مسئولان فدراسیون و تیم ملی در حال رایزنی برای برگزاری بازی دوم با یک کشور آفریقایی هستند. سنگال نخستین حریف مدنظر فدراسیون فوتبال است که پیش از این هم بحث‌هایی مبنی بر دیدار با قهرمان آفریقا و یکی از تیم‌های حاضر در گروه نخست جام جهانی وجود داشت.

مذاکرات با این کشور قدرتمند آفریقایی خوب پیش رفته و احتمال توافق با سنگال بسیار بالا است اما در صورت عدم توافق، فدراسیون دو گزینه آفریقایی دیگر را برای پنجم مهر در نظر گرفته است.

با توجه به اینکه کشورهای اروپایی در این پنجره از بازی‌های ملی باید در لیگ ملت‌ها به میدان بروند، فدراسیون فوتبال تمرکز خود را بر دیدار با کشورهای آمریکای جنوبی و آفریقایی گذاشته است.

تیم ملی ایران در پنجره بازی‌های ملی در خرداد دچار مشکلات عدیده‌ای شد و نهایتا یک دیدار دوستانه با تیم دوم الجزایر در قطر انجام داد که با حواشی بسیاری برای این تیم همراه بود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: تيم ملي فوتبال ايران جام جهانی ۲۰۲۲ قطر ایران و اروگوئه تیم ملی فوتبال اروگوئه تیم ملی فوتبال سنگال فدراسیون فوتبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۲۲۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده‌باش فدراسیون برای ال‌کلاسیکوی ایران

به گزارش قدس آنلاین، در چند روز گذشته فدراسیون فوتبال در ادامه قوانین جدید این فصل، این بار سراغ صحبت‌های اعضای تیم‌ها رفت و اعلام کرد که بیانیه‌ها و مصاحبه‌های غیر فنی اعضای تیم‌ها علیه فدراسیون، سازمان لیگ، هیات فوتبال استان، باشگاه‌ها، کمیته‌های فدراسیون و اعضای باشگاه‌ها جریمه حداقل ۲ میلیارد تومانی در پی خواهد داشت که البته این قانون سکه‌ای است که دو رو دارد.

با اینکه هدف فدراسیون‌نشینان از این قوانین جلوگیری از حواشی میان باشگاهی و درگیری‌های رسانه‌ای است اما در سوی دیگر می‌تواند دموکراسی و حق انتقاد را از روح فوتبال بگیرد و تیم‌ها حق خود را در حال ضایع شدن ببینند. البته این محکومیت‌ها عموما دامن‌گیر تیم‌هایی می‌شود که در جنگ رسانه‌ای کمتر از رقبا دست دارند و با افزایش بار مالی، رغبتی به ادامه نخواهند داشت.

مجتبی فریدونی، مدیرعامل پیشین ذوب‌آهن در این باره گفت: جریمه‌های فدراسیون بار مالی باشگاه‌ها را سنگین‌تر کرده و شاید لیگ را از پویایی خارج کند. باشگاه‌ها همین الان هم در بودجه‌هایشان مشکل دارند و پرداختی‌هایشان عقب افتاده است. باشگاهی که در مخارج فعلی‌اش مانده، جریمه را نمی‌تواند بپردازد.

فریدونی همچنین با انتقاد از «سیاست کسب درآمد فدراسیون از طریق جرایم،» ادامه می‌دهد: رویکرد سازمان لیگ در این مدت تنها جریمه کردن است و ظاهرا تنها ممر درآمدی سازمان لیگ و فدراسیون است. درست است که این جرایم بازدارندگی ایجاد می‌کند اما به هر حال بازیکن یا سرمربی تحت شرایط و فشار بازی ممکن است چیزی بگوید و نمی‌توان آن را با جرایم کنترل کرد. لیگ همین است و شاید با این قوانین آزادی انتقاد گرفته شود.

فرشید طالبی، بازیکن پیشین سپاهان نیز تصمیمات فدراسیون را پاک کردن صورت مساله دانست و در خصوص راه حل درست گفت: باید مشکلات را بپذیرند و برای حل آن اقدام کنند. برای این کار باید به جای اتخاذ تصمیمات سفت و سخت، با شیوه هم‌اندیشی پیش بروند.

او خاطرنشان کرد: در لیگی که تمام تیم‌ها مشکل و شکایت دارند، پس قطعا یک جای کار می‌لنگد. باید به جای محکومیت، هم‌اندیشی شود. کمیته انضباطی امسال پول کمی از جرایم نگرفته و فکر کنم لیگ ما با پول جرایم می‌چرخد! باید فدراسیون بپذیرد که در این قوانین ابهاماتی وجود دارد که باید رفع شوند.

طالبی ادامه داد: قبول دارم که برخی تیم‌ها شور موضوع را درمی‌آورند و این هم بد است. انتقاد و بیان مشکل، روش دارد. اگر قرار است حقی ضایع نشود تا زمان ورود VAR حل نخواهد شد.

مجید محافظت‌کار، مربی تیم آلومینیوم نیز در واکنش به این موضوع تصریح کرد: ما موظفیم که به قانون احترام بگذاریم اما اگر قوانین به طور یکسان اجرا شوند. اگر سرمربی تیم ما به خاطر یک مصاحبه سریعا محروم می‌شود، برای دیگر تیم‌ها نیز همین طور باشد. همسان نبودن در اجرای قوانین ما را اذیت می‌کند ولی باید احترام بگذاریم.

با این حال ابراهیم صادقی، مربی ذوب‌آهن معتقد است که بیانیه‌نویسی هیچ کمکی به فوتبال نمی‌کند و باید به مسائل فنی بپردازیم.

قوانین باید ابتدا به تصویب هیات رئیسه فدراسیون فوتبال برسند و اجرایی شوند اما شاید تدوین این مقررات دست فضاهای رسانه‌ای غیررسمی را به فضای انتشار محتوا باز کند که حقوق تیم‌ها در این موضوع یکسان نخواهد بود و همین امر می‌تواند تنش در بازی‌های حساسی چون تقابل سپاهان و پرسپولیس را بیشتر کند.

دیگر خبرها

  • یک جام و دو فینال/ ایران به دنبال فتح آسیا؛افغانستان در پی فصل نو
  • استقلال و یاسین سلمانی، بیرانوند و سپاهان!
  • اعتراف ستاره رئال: سیتی تا حد مرگ خسته‌مان کرد!‏
  • اتفاقات باورنکردنی در فوتبال پایه؛ کمک داور گل را رد کرد و کتک خورد!
  • سرمربی تایلند: هدف ما برتری برابر ایران در دیدار نهایی است
  • تاریخ برگزاری مرحله یک چهارم نهایی جام حذفی فوتبال
  • آماده‌باش فدراسیون برای ال‌کلاسیکوی ایران
  • آلومینیوم اراک - پرسپولیس؛ گزارش زنده
  • رکورد ویژه ستاره ایران در نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان
  • استقلال ملاثانی به دنبال شگفتی‌سازی دیگری در جام حذفی